fotorodenburgh

 
 

'Mensen denken dat zoiets als een foto snel gemaakt is. maar het is perfectie op de vierkante millimeter.'

Mijn naam is Ernst Paul Kelder. Na de basisopleiding in 2011 en de vakopleiding in 2014 aan de fotovakschool houd ik me serieus bezig met fotografie. Voorheen was ik als amateur al zeer geïnteresseerd in dit vakgebied, maar nu dan als professioneel fotograaf.

Een professionele fotograaf die u helpt  uw producten aantrekkelijk vast te leggen, die ook met u meedenkt, voorstellen maakt, werk uit handen neemt, aandacht geeft en luistert naar wat u als klant wilt. De uitkomst van dit alles zal resulteren in aantrekkelijke beelden die u en uw eventuele potentiële klanten aanspreken en daardoor een zo hoog mogelijke omzet genereren.

Mijn specialisatie ligt bij gezelschapsdieren  fotografie, een vorm van fotografie waarbij de nadruk ligt op het zo aanlokkelijk en natuurgetrouw weergeven van de ruimte, iets waarbij de klanten verleid moeten worden en zeker de volgende keer weer van u dienst gebruik zullen willen maken.

Als fotograaf kenmerk ik mij door tomeloze energie, enthousiasme en het vermogen een oplossing te creëren, hoe complex de situatie ook is.

Kortom! ik produceer voor u het beeldmateriaal dat u wenst.


onderstaand een selectie vrij werk.

Klik op de foto voor vergroting.